Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Vierdaagse Nijmegen

W.V.N. en de 4daagse van Nijmegen 2023

 

Rustposten tijdens de 4daagse Nijmegen verzorging door WvNuland

1ste dag: 18-7-2023,  Valburgseweg 129 in Elst

2de dag: 19-7-2023,  Wilhelminalaan 83 in Beuningen

3de dag: 20-7-2023, geen rustpost

4de dag: 21-7-2023, Loef 1 in Malden

==========================================================================================================================================

W.V.N. en de 4daagse van Nijmegen 2023

 

Ook dit jaar zullen er naar wij hopen weer een groot aantal wandelaars  van W.V.N. en andere lopers uit (voorheen) Maasdonk  deelnemen aan de vierdaagse van Nijmegen. Dit jaar wordt er gelopen van 18 t/m 21 juli.

Wij zorgen net als in voorgaande jaren in nauwe samenwerking met onze trouwe sponsors, CAFETARIA CATERING THEO & MARINA DIRKS, CAFÉ KERKZICHT,  ECHTE BAKKER NUWELANT en PETERS AANHANGWAGENS UIT HEESCH, voor een rust/verzorgingspost op DINSDAG, WOENSDAG EN VRIJDAG (dus niet op donderdag) tijdens dit bijzondere evenement.

Deze verzorgingsposten met EHBO, blarenprikkers, verzorgers en een eigen dixie zijn in de volgende plaatsen:  net voor Elst, in de polder na Wijchen (gemeente Beuningen) en in Malden.

In Malden kun je eventueel als wandelaar op elkaar wachten zodat je samen de intocht op de Via Gladiola in Nijmegen kunt beleven.

 

De kaarten voor de verzorging zijn voor wandelaars uit Nuland, Geffen en Vinkel tegen contante betaling te verkrijgen bij:

Fam. vd Akker, Vladerackenstraat 15 te Nuland op 4 juli tussen 19.00 en 20.00 uur.  (leden W.V.N. betalen 2,50 euro per dag en niet leden 5 euro)

 

Wij wensen iedereen ontzettend veel wandelplezier, mooi weer en heel veel succes.

                                                                                  

                                                                                                          Bestuur W.V.N.