Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.
Verberg deze melding  

Vierdaagse Nijmegen

W.V.N. en de 4daagse van Nijmegen  2018

De adressen van de rustposten van de Wv Nuland tijdens de 4-daagse zijn (onder voorbehoud):
1 ste dag: dinsdag:     Valburgseweg 129, Elst
2 de dag:  woensdag: Wilhelminalaan 83, Beuningen
3 de dag:  donderdag: Groesbeekseweg, tov huisnr 92 op Gildeterrein de Biesselt in Groesbeek
4 de dag:  vrijdag:       Rijksweg 148, Malden
W.V.N. en de 4daagse van Nijmegen 

 

Ook dit jaar zullen er naar verwachting en naar wij hopen weer een groot aantal wandelaars  van W.V.N. en andere lopers uit (voorheen) Maasdonk  deelnemen aan de vierdaagse van Nijmegen. Dit jaar wordt er gelopen van 17 t/m 20 juli.

Wij zorgen net als in voorgaande jaren in nauwe samenwerking met onze sponsors, CAFETARIA CATERING THEO & MARINA DIRKS, CAFÉ KERKZICHT EN BAKKERIJ VAN ROOSMALEN, voor een rust/verzorgingspost op alle dagen tijdens dit bijzondere evenement.

Deze verzorgingsposten met masseurs, blarenprikkers en verzorgers zijn in de volgende plaatsen:  in Elst, in de polder na Wijchen , in Groesbeek (alleen 30 km wandelaars) en in Malden.

In Malden kun je eventueel als wandelaar op elkaar wachten zodat je samen de intocht op de Via Gladiola in Nijmegen kunt beleven.

 

De kaarten voor de verzorging zijn voor wandelaars uit Nuland, Geffen en Vinkel tegen contante betaling te verkrijgen bij:

 Fam. vd Akker, Vladerackenstraat 15 te Nuland op 2 en 3 juli 2018 tussen 19.00 en 20.00 uur.  (leden W.V.N. betalen 2,50 euro per dag en overige deelnemers 5 euro)

 

Tijdens de algemene ledenvergadering of bij een andere gelegenheid zal iedereen die lid is van W.V.N. en die voor de 5de, de 10de enz.  keer de Nijmeegse of een andere vierdaagse heeft volbracht in de bloemetjes worden gezet.

 

Wij wensen iedereen ontzettend veel wandelplezier en heel veel succes, Graag tot ziens tijdens deze en of 1 van  de andere 4-daagsen in bijvoorbeeld Apeldoorn,  Valkenburg of tijdens een andere activiteit van W.V.N.

                                                                                 

                                                                                                          Bestuur W.V.N.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------