Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.
Verberg deze melding  

Mededelingen


Beste wandelliefhebber, beste wandelvereniging,

DRIMMELENSE EENDAAGSE 1 JULI 2018....................... GRATIS EVENEMENT

Ongetwijfeld heb je/jullie leden, al wat kilometers in de benen zitten en hopelijk kijk je/jullie net als wij weer uit naar de Drimmelense Eendaagse. Welnu, je kunt hem weer op je wandelkalender zetten want we hebben alles voor de achtste editie weer rond.

De routeboekjes liggen alweer bij de drukker en bevatten weer nieuwe/andere info over zaken langs/op de route in de diverse etappes. Je krijgt ze zoals je gewend bent weer gratis mee aan de start en eveneens zoals je gewend bent, is deelname weer geheel gratis.

We hebben dit jaar wel één andere start/stempellocatie en wel in Drimmelen-dorp. Het alternatief is het gezellige ‘Ons Dorpshuys’ dat pal aan de fraaie Herengracht gevestigd is.


cid:image005.jpg@01D3EBD7.30487FB0cid:image002.jpg@01D3EBD6.9EAF1780cid:image006.jpg@01D3EBD7.30487FB0cid:image007.jpg@01D3EBD7.30487FB0

Inschrijven voor de Drimmelense Eendaagse is niet (nooit) verplicht maar wel handig i.v.m. aantallen routeboekjes.

Als je bij de eerste 100 deelnemers zit krijg je net als voorgaande jaren onze speciale medaille bovendien gratis, dus schrijf alvast nu in. Dat kan individueel maar ook als club/team. 

Speciaal voor wandelaars die meer dan 30 km willen lopen, hebben we weer extra routes beschikbaar. Je start dan op een gelegenheidslocatie (niet vóór 07.15 uur) en wandel op eigen gelegenheid (ca. 5) naar onze eerste officiële start/stempelpost. Die  gaan om 08.00 uur open waarna je de Drimmelense Eendaagse loopt. Na terugkomst op de startlocatie wandel je terug naar de gelegenheidslocatie zodat je in totaal op 40 km komt. Deze extra routes sturen we per mail toe, nadat je een keuze hebt aangegeven. Dat kan vanuit Den Hout waar parkeren geen probleem is, of vanaf station Lage Zwaluwe waar je ook per openbaar vervoer kunt komen.

Meer info op onze website www.drimmelense1daagse.nl of via (ook voor inschrijven)

Mogen we (weer) op je/jullie rekenen op 1 juli?

Met vriendelijke groet: Lia en Johan. (Stichting Drimmelense Eendaagse)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
De tweewekelijkse wandeling gaat nog door tot en met 24 juni 2018 start altijd bij de Kerk in Nuland (zie ook nieuwsbrief voor kalender).
Iedereen die graag wil wandelen kan elke zondag aansluiten bij een wandelgroepje die vanaf de kerk in Nuland start om 09.00 uur. Graag wel voor vervoer (auto) zorgen, anders zijn altijd dezelfde personen die rijden. Gaan vaak een georganiseerde wandeltocht lopen in de omgeving van Nuland, rond de 12 - 15 km.

Per 5 april 2018 starten wij met een wekelijkse wandeling van ongeveer 6 a 7 km gedurende 2 uur.
Liefhebbers die graag willen wandelen zijn van harte welkom om gezamenlijk sportief bezig te zijn.
Elke donderdag ochtend om 10.00 uur, verzamelen en vertrek bij Bernardplein in Nuland.


Het bestuur

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wilbert Huijskens   Travel Counsellor


Graag zou ik me even kort aan u willen voorstellen. Mijn naam is Wilbert Huijskens. Via mijn schoonouders, Laurens en Annie Quinten ben ik aan de contactgegevens van de wandelvereniging gekomen. Ik ben werkzaam als zelfstandig reisadviseur (reisbureau vanuit huis). Annie en Laurens gaan al regelmatig via mij op vakantie (jaarlijks naar Curaçao en afgelopen najaar de wandel vierdaagse in Marbella). 

 

Nu is er begin april (6 t/m 9 april) een wandel vierdaagse op Mallorca. Hiervoor heb ik een aantal mooie arrangementen samengesteld. Arrangementen die wellicht interessant zijn voor de leden van de wandelvereniging.  

Met reislustige groet,
Wilbert Huijskens
W http://www.travelcounsellors.nl/wilbert.huijskens

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------