Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.
Verberg deze melding  

Mededelingen

De tweewekelijkse wandeling gaat nog door tot en met 24 juni 2018 start altijd bij de Kerk in Nuland (zie ook nieuwsbrief voor kalender).
Iedereen die graag wil wandelen kan elke zondag aansluiten bij een wandelgroepje die vanaf de kerk in Nuland start om 09.00 uur. Graag wel voor vervoer (auto) zorgen, anders zijn altijd dezelfde personen die rijden. Gaan vaak een georganiseerde wandeltocht lopen in de omgeving van Nuland, rond de 12 - 15 km.

Per 5 april 2018 starten wij met een wekelijkse wandeling van ongeveer 6 a 7 km gedurende 2 uur.
Liefhebbers die graag willen wandelen zijn van harte welkom om gezamenlijk sportief bezig te zijn.
Elke donderdag ochtend om 10.00 uur, verzamelen en vertrek bij Bernardplein in Nuland.


Het bestuur

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wilbert Huijskens   Travel Counsellor


Graag zou ik me even kort aan u willen voorstellen. Mijn naam is Wilbert Huijskens. Via mijn schoonouders, Laurens en Annie Quinten ben ik aan de contactgegevens van de wandelvereniging gekomen. Ik ben werkzaam als zelfstandig reisadviseur (reisbureau vanuit huis). Annie en Laurens gaan al regelmatig via mij op vakantie (jaarlijks naar Curaçao en afgelopen najaar de wandel vierdaagse in Marbella). 

 

Nu is er begin april (6 t/m 9 april) een wandel vierdaagse op Mallorca. Hiervoor heb ik een aantal mooie arrangementen samengesteld. Arrangementen die wellicht interessant zijn voor de leden van de wandelvereniging.  

Met reislustige groet,
Wilbert Huijskens
W http://www.travelcounsellors.nl/wilbert.huijskens

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------